Scheidsrechters

Ze zijn heel belangrijk, want zonder kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden. Vanuit onze vereniging zijn er een aantal scheidsrechters die al een tijdje fluiten maar wij leiden ook jeugdspeelsters op. Voor elke vereniging is het belangrijk om scheidsrechters te hebben zodat iedereen de wedstrijden kan blijven spelen.

Scheidsrechters

Anne van de Berg is onze scheidsrechterscontactfunctionaris en daarnaast zorgen Tamara en Linda voor het opleiden van nieuwe scheidsrechters. Voor het opleiden etc. verwijzen we je naar de website van het NHV. Deze is voor spelleider, maar de overige opleidingen staan daar ook vermeld.

Hier kun je ook zien wie welke teams mag doen:

Verder organiseren wij als vereniging 1 of 2 x per seizoen opleidingsavonden en opfris momentjes mbt de spelregels. Hier kunnen ook lastige situaties besproken worden of praktijkvoorbeelden besproken worden. Scheidsrechters die opgeleid worden hebben altijd eerst begeleiding bij de wedstrijden die zij fluiten. Dit gaat met name bij de jeugd ook naar behoefte van de scheidsrechters/spelleiders in opleiding.

Bondscheidsrechters
  • Benno Bemthuis