Tijdens de jaarvergadering van handbalvereniging Stormvogels donderdag 10 september jl. heeft de vereniging een nieuwe voorzitster benoemd. Na 9 jaren voorzitterschap is de voorzittershamer van Ronny Vliesz overgedragen aan Ans Weernink. Ans, zeker geen onbekende voor de club, begon al op jonge leeftijd met handballen en heeft naast haar vele jaren als keepster al meerdere functies voor de vereniging vervuld.

Naast het toetreden van Ans, zijn diverse vacante en ook nieuwe posities binnen de vereniging ingevuld. Allemaal stuk voor stuk enthousiaste mensen die er samen voor willen gaan!

Beachhandbal

Op het mooie Beachcourt de Greune is dit voorjaar en zomer volop getraind en gespeeld. Beachhandbal is de zomerse variant van handbal en gaat over beleving, snel spectaculair spel en Fair Play. Ook zijn er bij HV Stormvogels een aantal jongensteams actief die in de vorm van een “zomerabonnement” lekker kunnen blijven sporten, wanneer andere sporten als bijvoorbeeld voetbal zomerstop hebben.

20 september a.s. is er op het beachcourt de Greune een jongenstoernooi. Volgend seizoen zal HV Stormvogels naast de meidenteams ook in seizoen 2021 met jongensteams aan de beachcompetities gaan deelnemen.

Voor meer informatie mail naar stormvogels@handbal.nl