Beste leden, ouders, verzorgers, vrijwilligers en betrokkenen,

We hebben wederom goed nieuws! Niet alleen de jeugd mag starten met de beachhandbaltrainingen ook de dames senioren gaan beginnen!

Om de trainingen verantwoord mogelijk te maken moeten we uiteraard aan een aantal maatregelen op het gebied van hygiëne, afstand en gezondheid voldoen. Dit kan alleen als we het samen doen!

In de bijlage tref je alle geüpdate maatregelen voor zowel de jeugd als de senioren aan:

–          de Veiligheids-en hygiënemaatregelen die gelden voor iedereen

–          de specifieke maatregelen voor trainers

–          de specifieke maatregelen voor sporters

–          de specifieke maatregelen voor ouders

Lees de betreffende maatregelen voorafgaand aan de training goed door en houd je hieraan.

De trainingen mogen alleen plaatsvinden zonder publiek. Tussen elke training zit 15 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van een aparte ingang (de poort) en uitgang (hek). Rijd/fiets aan- en af volgens het bestaande éérichtingsverkeer.  Voor en na de training worden handen en materiaal gewassen/gedesinfecteerd.  De kantine, kleedkamers en andere ruimtes zijn gesloten voor gebruik.  Een handenwasgelegenheid en toilet (alleen voor nood) zijn geopend.

Voor niet-leden (jeugd en senioren) wordt het in deze Corona-tijd ook mogelijk gemaakt om mee te trainen. Ken je iemand die hier gebruik van wenst te maken, verwijs ze dan door naar de beachcommissie.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

HV Stormvogels

Beachhandbalcommissie

Ellis Screever en Manon Bok (06-20925326)