Beste leden, ouders, verzorgers, vrijwilligers en betrokkenen,

We hebben goed nieuws! Zoals je mogelijk weet, zijn de coronamaatregelen vanaf 29 april jl. op het gebied van sport voor de jeugd iets verruimd. Op dinsdag 12 mei a.s. gaan we daarom starten met de beachhandbaltrainingen voor de jeugd t/m 18 jaar op ons prachtige Beachcourt de Greune. De jeugdleden ontvangen bericht over de trainingstijd via de trainer/coach.

Om de trainingen verantwoord mogelijk te maken moeten we uiteraard aan een aantal maatregelen op het gebied van hygiëne, afstand en gezondheid voldoen. Dit kan alleen als we het samen doen! Naast de 1,5 meter afstand regel die geldt voor de jeugd tussen de 13 en 18 jaar, staan onderaan dit bericht de bijlagen over:

• de Veiligheids-en hygiënemaatregelen die gelden voor iedereen
  • de specifieke maatregelen voor trainers
  • de specifieke maatregelen voor sporters
  • de specifieke maatregelen voor ouders

Lees de betreffende maatregelen voorafgaand aan de training goed door en houd je hieraan.

Aan de ouders/verzorgers het verzoek dit ook met je kind te bespreken.

Per tijdvak zal slechts 1 team gebruik maken van het beachcourt, zonder publiek. Ouders mogen de kinderen alleen brengen en halen. Tussen elke training zit 15 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van een aparte ingang (de poort) en uitgang (hek). Rijd/fiets aan- en af volgens het bestaande éérichtingsverkeer. Voor en na de training worden handen en materiaal gewassen/gedesinfecteerd. De kantine, kleedkamers en andere ruimtes zijn gesloten voor gebruik. Een handenwasgelegenheid en toilet (alleen voor nood) zijn geopend.

In de bijlage tref je de posters aan met daarop een korte samenvatting van de belangrijkste maatregelen. Deze worden op de Greune opgehangen.

Voor niet-leden t/m 18 jaar wordt het in deze Corona-tijd mogelijk gemaakt om mee te trainen. Ken je iemand die hier gebruik van wenst te maken, verwijs ze dan door naar de beachcommissie.

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groet,

HV Stormvogels

Beachhandbalcommissie

Ellis Screever en Manon Bok (06-20925326)